Over ons NL

Over Ons

Even voorstellen, mijn naam is Ann Marie. Vanaf de leeftijd van 17 jaar ben ik gaan deelnemen met Miss verkiezingen, zo ook verkiezing Miss Nederland in 2012. Hier eindigde ik in de top 12 voor Miss Zuid-Holland. Logische navolging is dat ik een start maakte met modellenwerk. Het grote voordeel van dit werk is dat ik heel de wereld hiervoor af reisde. Zo heb ik modellenwerk gedaan in o.a. Amsterdam, London, Ibiza, Dubai en Dominicaanse Republiek. In 2012 won ik de Ibiza Model Award.

Fashion Affair by Ann is ontstaan door modellenwerk

Mijn passie voor mode is onstaan door het jarenlang uitoefenen van modellenwerk en de Miss verkiezingen. En dus hiermee is ook mijn bedrijfsnaam verklaard Fashion Affair By Ann.

Fashionaffairbyann staat voor de modetrends van nu en dat voor de leukste prijsjes. Wij zoeken elke week naar de leukste musthaves voor elke vrouw zodat jij jouw kledingkast kunt updaten!

Elke 3 maanden een pop up store ergens in Nederland

Om het nog leuker te maken organiseren wij elke 3 maanden een pop up store ergens in Nederland zodat jij onze items ook real life kunt shoppen. Hou daarvoor onze pagina pop up store dates in de gaten! 

fashionaffairbyann.nl logo
fashionaffairbyann.nl